911-99_2022_Kasten_LP-slider_1920x600.jpg

voor iedere ruimte de juiste kastoplossing


Veel huizen hebben lastige ruimtes, waar een standaardkast niet te plaatsen is. Denk bijvoorbeeld aan een schuine wand of een puntige zolderkamer. Colors@Home van Hooijdonk maakt alles op maat waardoor wij altijd de juiste kastoplossing voor jouw woning hebben.

Ben je op zoek naar een draaideurkast, schuifdeurkast of een inloopkast? Colors@Home Van Hooijdonk heeft het allemaal! Ook als je er nog niet helemaal uit bent welke kast het beste past in jouw interieur ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, kleuren en materialen. 

Kom snel langs bij ons in de winkel en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden!

 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist.