757-maatwerkkasten_schuifdeurkast-header.webp
 

Maatwerk kasten in Roosendaal of Breda

 

Wil je graag een maatwerk kast in Roosendaal of Breda laten maken? Veel huizen hebben lastige ruimtes, waar een standaardkast niet te plaatsen is. Denk bijvoorbeeld aan een schuine wand of een puntige zolderkamer. Er zijn ontelbare mogelijkheden waardoor we voor elke kamer de juiste op maat gemaakte kast kunnen maken. Een prachtige, passende kast geeft de ruimte een strakke en luxueuze uitstraling. Omdat Colors@Home van Hooijdonk alles op maat maakt, hebben wij altijd een mooie kastoplossing.

  • Draaideurkast: een draaideurkast is niet alleen stijlvol, maar zorgt ook voor een opgeruimde kamer. Dit is de ideale kast om jouw kleding en accessoires netjes op te bergen.
  • Inloopkast: een inloopkast kent verschillende toepassingen, zoals een inloopkast voor kleding, maar ook een voorraadkast kan prima een inloopkast zijn. 
  • Schuifdeurkast: Of je nu een nieuwe kast in de huiskamer, slaapkamer of andere ruimte wil: een schuifdeurkast kan overal. Door de schuivende deuren kan een schuifdeurkast zelfs in de krapste ruimtes worden geplaatst.

Inloopkast interieur Inloopkast achter deuren

Voordelen van kasten op maat

Maatwerk kasten bieden talloze voordelen in vergelijking met standaardkasten. Door een kast op maat te laten maken, maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Door de kast naadloos en strak in de ruimte te plaatsen, bespaar je waardevolle ruimte en behoudt je het overzicht. Daarnaast kan de kast helemaal naar wens worden gebouwd. Denk aan hangstangen, sieradenplanken, schoenenrekken, lades of andere opslagoplossingen. Maar je hebt ook de vrijheid om de uitstraling te bepalen, van verschillende kleursoorten tot materiaalkeuze. Wat jouw woonstijl ook is, wij maken de perfecte kast voor jouw interieur. Of je nu in Roosendaal of Breda (Prinsenbeek) woont, uiteraard komen wij de kast vooraf bij jou inmeten en achteraf monteren. Ook adviseren wij je welke materiaalsoort, kleur en afwerking het beste bij je interieur past met ons gratis interieuradvies.

Onze merken

Colors (VTH)
 

Onze merken

Colors (VTH)
triangle