559-diensten_interieuradvies_header.webp
 

Interieuradvies in Roosendaal en Breda

 

Kan jouw interieur een frisse look gebruiken? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Een mooi en functioneel interieur valt of staat met een doordacht ontwerp. Schakel daarom onze interieurspecialisten in en wij geven je deskundig interieuradvies aan huis. Wij zijn heel erg benieuwd wat je woonwensen zijn en welke mogelijkheden jouw woning biedt. Wij komen graag bij jou langs in Roosendaal of Breda (Prinsenbeek) om je interieur te bekijken. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding van €50. Bij jou thuis zien we gelijk welke uitdagingen er liggen. Daarnaast kunnen we je optimaal adviseren. Wij geven je de handvatten om van jouw huis een thuis te maken. Uiteraard krijg je de €50 weer terug als je ook iets bij ons koopt.

Aan de slag met ons interieuradvies

Om jou goed om weg te helpen, geven we enkele tips om een mooi interieurontwerp te maken. Bedenk van tevoren wat je wil bereiken met ons interieuradvies. Stel een budget vast voor je project en bepaal de belangrijkste aspecten die je wil aanpakken. Denk goed na over je persoonlijke stijl en smaak. Haal zoveel mogelijk inspiratie uit magazines, websites (vtwonen) en social media (Pinterest en Instagram) om je voorkeuren in kaart te brengen. Kies vervolgens een kleurenpalet dat past bij je stijl. Maak daarna een (digitale) moodboard, dit helpt je om te visualiseren hoe de ruimte eruit zal zien. Heb je alle ideeën op een rijtje gezet? Onze adviseurs helpen je graag verder. Met interieuradvies in Roosendaal en Breda halen we het beste uit jouw wooninterieur.

Vraag interieuradvies aan huis aan

Wil je graag interieuradvies van ons? Kom dan eens langs in de winkel. Onze specialisten staan te springen om het beste uit jouw wooninterieur te halen. Heb je liever dat één van onze experts langskomt? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0165-535502. Of je nu in Roosendaal of Breda woont, bij ons ben je verzekerd van een deskundig en eerlijk interieuradvies aan huis.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Roosendaal om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home Van HooijdonkOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevor..
  • Monteren & leggen.
  • Colors@Home Van Hooijdonk is CBW-erkend!Kopen bij Colors@Home van Hooijdonk geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.
  • Op zoek naar een interieurwinkel in Breda? Bezoek dan onze inspiratievolle winkel en doe inspiratie op voor jouw wooninterieur.
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Breda om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!