647-buitenzonwering_screens-header.webp
 

Screens in Roosendaal en Breda

 

Wil je graag kwalitatieve screens in Roosendaal of Breda laten plaatsen? Voor het kiezen van geschikte buitenzonwering ben je bij Colors@Home op de juiste plek! Als je de zon buiten wil houden, maar geen ruimte hebt voor een knikarmscherm of een markies, zijn screens een ideale oplossing. Screens schuiven langs je raamkozijn, waardoor je de zon uit je woning weert. Ze zijn niet opvallend aanwezig, waardoor ze een rustig aanzicht hebben. Screens zijn speciaal ontwikkeld om de zon en warmte buiten te houden. Wanneer de temperaturen hoog oplopen, zorgen screens voor een verkoelende ruimte, van de woonkamer tot de slaapkamer. 

Daarnaast voorkomen screens hinderlijke schitteringen, zodat je ongestoord televisie kunt kijken. Maar screens zijn ook in de winter waardevol, aangezien ze een isolerende functie hebben. Wanneer je ’s avonds en ’s nachts jouw screens naar beneden zet, merk je dat de warmte een stuk beter binnen in je woning blijft. Screens zijn dus multifunctioneel inzetbaar. Wil je graag alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom langs in onze woonwinkel in Roosendaal of Breda en ontdek de voordelen.

Screens detail
Screens
Alle buitenzonwering
  • Screens kopen in Roosendaal? Wij hebben alles in huis om jouw woning de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • De knikarmschermen van Colors@Home Van Hooijdonk bieden de oplossing voor iedereen die de zon buiten wil houden.
  • Markiezen kopen in Breda? Bij Van Hooijdonk kun je terecht voor verschillende zonweringen, bekijk de mogelijkheden op onze website.
  • Rolluiken kopen in Roosendaal? Wij hebben alles in huis om jouw woning de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
triangle